Det här får ni inte missa!

Ni kommer att få en inbjudan till en föreläsning för alla föräldrar på Stocksätterskolan. Föreläsningen är av Maria Dufva som är kriminolog och jobbar med barn som utsatts för brott på nätet. Fyll i anmälan och skicka med ert barn tillbaka.

Maria Dufva kommer även att träffa alla elever på Rönnen men alla ni föräldrar är välkomna till hennes föreläsning. Även om man har yngre barn som kanske inte är ute så mycket på nätet så är det bara en tidsfråga innan de upptäcker andra saker på nätet. Missa inte den här föreläsningen! Jag har själv lyssnat på henne och det är väldigt intressant och angeläget. Du får tips på hur du kan möta ditt barn om frågor som gäller nätet och allt som gömmer sig där. Det är fantastiskt att hon kommer till oss och föreläser. Vill du veta mer om henne så läs hennes hemsida. Hon har nyss släppt en bok som heter ”Mitt barn på nätet”. Du kanske har sett henne på nyhetsinslag? En liten försmak:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *