Välkomna tillbaka!

På onsdag är det äntligen dags att börja andra terminen i årskurs 1! Vi har mycket roligt att se fram emot. Vi kommer t ex att ha vår hundraårsfest den 2/2. Vi håller på att planera den för fullt men tar gärna emot tips från er. Sedan fortsätter vi arbetet med Kulturskolan och Elsistema. Hela Stocksätterskolan kommer att delta i ett projekt med en grupp som lär ut bodypercussion, där kroppen används som instrument. Sök gärna på nätet för att se hur det funkar! Andra aktiviteter som är mycket omtyckta är läsveckan och Talangjakten. Allt detta och mycket mer kommer att hända under vårterminen! Vi hoppas att ni föräldrar kommer att fortsätta med att hälsa på oss här i skolan. Ni är alltid välkomna!

Skolan börjar onsdagen den 10 januari, kl. 8:15. Det blir en vanlig skoldag till kl.13:45 och eftersom det är onsdag är det idrott!

Den här bilden är från den första skoldagen på höstterminen, i lekparken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *