Nu är det dags!

God fortsättning!

På onsdag den 9 januari startar skolan igen efter jul-lovet. Vi börjar 8:15 och går som vanligt till 13:00. På fredag delar vi ut ny läxa. Det blir inget veckobrev den här veckan men här kommer lite info om nästa vecka:

Det händer vecka 3:

  • Ta med tomma toarullar/hushållsrullar till skolan som vi ska använda i vår bilduppgift.
  • Kulturskolan startar tisdag den 15 januari.
  • Läxhjälpen onsdag kl. 13-13:30.
  • Idrott tisdag och fredag. Några fredagar kommer det bli ändrade tider för idrotten. Det är fredag v. 3+4+6. Då kommer tvåorna att ha idrott efter lunch. Den sista gruppen blir Åsas tvåor som kommer att sluta idrotten efter duschning kl. 13. Det kan hända att några blir lite sena.
  • Ny läxa delas ut på fredag.

Vi ser fram emot en ny härlig termin tillsammans!

Åsa och Gunilla

 

 

Lämna en kommentar