Våra gosedjur berättar

Mitt namn är Oskar.
Min ägare heter Arvid.
Jag är 3 år gammal.
Det är roligt att leka och simma.
Min favoritmat är hundmat.
Jag tycker om att leka med Arvid.
Jag tycker om hundgodis.
Min favoritfärg är blå och orange.

 

Mitt namn är Mäster Päron.
Min ägere heter Agheid.
Jag är 6 år gammal.
Det är roligt att spela basket.
Min favoritmat att grönsaker.
Jag tycker om fotboll.
Att leka med Richard är roligt.
Min favoritdricka är fanta.

 

Mitt namn är Mimmi. Min ägare heter Soe. Jag är 1 år gammal. Det är roligt att hjula. Min favoritmat är pizza. Jag tycker om att leka med vänner. Jag är smartare en min ägare Soe. Min mamma heter Snö-Boll, min pappa heter Gilbert, mina kusiner heter Minna, Nina och Nils. Min moster heter Alice. 😍😍Det var om mig och min familj👨‍👩‍👧🎊. Jag glömde att säga att turkos-grön är min favoritfärg.🙂😀😁

Mitt namn är Tim. Min ägare heter Rasmus. Jag är 8 år gammal. Det är roligt att baka. Min favoritmat är pizza. Jag tycker om att leka med min nalle. Min favoritfärg är röd och gul. Jag gillar att kolla på tv.

 

Mitt namn är Mbappe. Min ägare heter Mohanad. Jag är 1 år. Det är roligt att leka med min ägare. Min favoritmat är pizza. Jag tycker om att spela på min iPad. Min favoritfärg är blå. Jag fyller i april.

 

Mitt namn är Charlie. Min ägare heter Edin. Jag är 2 år gammal. Det är roligt att jobba med matte. Min favoritmat är kattmat. Jag tycker om att leka med min ägare. Min favoritfärg är svart. Min favoritveckodag är fredag.

 

Min namn är Richard . Jag är 9 år. Det är kul att spela fotboll. Min favoritmat är pizza. Min favoritdryck är 7-up. Det är kul att leka med lego. Min ägare är Noah. Jag spelar spel varje torsdag. Min bästa kompis heter Mäster Päron.  Min kusin heter Mister Donkey. Min mamma heter Sisa. Jag duschar varje tisdag. Min ägare åker med mig till skolan. Jag tycker om Noah för att han är min ägare. Min pappa heter Mister Potatis. Min syster heter Sis Junikorn. Min bror heter Tom.  Jag har varit i Svartåskolan.  Jag har varit i Italien. En dag vill jag vara i Japan och Korea och se bts. Min favoritfärg ljusblå. Jag älskar morötter. Min ägare är 8 år.

 

Mitt namn är Rosa. Min ägare heter Norasia. Jag är 3 år gammal. Det är roligt att lyssna på musik. Min favoritmat är korv med bröd. Jag tycker om att leka med gosedjur. Jag tycker om att springa med mina gosedjur. Jag gillar att hoppa hopprep.

 

Mitt namn är Emma. Min ägare heter Freweni.
Jag är nio år gammal. Det är roligt att jobba med matte. Min favoritmat är tårta. Jag tycke om att leka med Freweni. Jag tycker om att hoppa hopprep. Min favoritfärg är rosa.

 

Mitt namn är Navas. Min ägare heter Naeb. Jag är 8 år gammal. Det är roligt att spela fotboll. Min favoritmat är pizza. Jag tycker om att leka med min ägare. Jag älskar min ägare. Vi lekte i dag. Jag tycker om att spela hockey och fotboll.

 

Min namn är Maxi.
Jag är 9 år.
Min ägare är Mohammad.
Det är roligt att leka med Mohammad.
Min favoritmat är tacos.
🐺🐶🦜🐎🦅🇹🇷🗡⚔️.
Jag tycker om att spela fotboll.
Min favoritfärg är röd.
Jag tycker om Mohammad.

 

Mitt namn är Glitter. Min ägare heter Lo. Jag är 2 år gammal. Det är roligt att spela Super Mario. Jag tycker om att leka med mina vänner. Min favoritmat är kött. Jag tycker om att balansera. Jag gillar att leka katt. Min favoritfärg är rosa.

 

Mitt namn är Oskar. Min ägare heter Hein Wai. Jag är 7 år gammal. Det är roigt att spela fotboll. Det är bra och gosa med Hein Wai. Jag tycker om att leka med bollar. Min favoritfärg är blå. Min favoritmat är tacos och spagetti med köttfärssås med ost.

 

Mitt namn är Zlatan. Min ägare heter Ibrahim. Jag är 1 år gammal. Min favoritmat är kattmat Det är roligt att leka med min kompis. Jag tycker om att leka med Ibrahim. Min katt är bara på att skriva. Jag tycker att fåglar är fina.

 

Mitt namn är Olivia. Min ägare heter Emilia. Jag är 1 år gammal. Det är roligt att leka. Min favoritmat är kattmat. Jag tycker om att leka med min ägare. Jag älskar min ägare. I dag lekte vi.

 

Här kan ni se gosedjurens skolkort! Visst blev de fina!! Tack för att ni var med oss i skolan idag!

Lämna en kommentar