Jag älskar att fiska!

Jag älskar att fiska! Min näst största fisk vägde 8 hekto det var en abborre. Jag brukar trollingfiska i Vättern. Jag har fått två gäddor när jag kastade med en vobbler i Byasjön. Jag har tagit upp kräftburar. Gädda är bäst att fiska i Vättern. Jag gillar abborre. Den 2 september åkte jag och  fiskade i Tisaren. Jag hade fått vadar-byxor som jag skulle prova. Då när jag provade gick jag ner i vattnet och då fick jag en liten abborre.🎣 Fiskarens bästa vän är tålamodet.🎣 Alla kan fiska om dom vill.🎣 Jag och pappa brukar åka och fiska i Vättern. Jag vill åka och fiska! Jag vill åka på fisketävling nu. Min störst fisk var en gädda på 1,5 kg. Det var i Vättern jag fick gäddan. Sök på gäddfemman på YouTube för att få bra fisketips. Draget som heter Pig Shad Jr är bra att fånga gädda med. De finns en bra fiskeaffär som heter Sporting. Gäddan nappade en meter från båten medan pappas drag satt fast i botten. Vi kastade mot vassen. Vi tog upp kräftburar samma dag. Man måste ha tålamod. Man kan meta med mask.

Av: storfiskaren Charlie 2019

Lämna en kommentar