Träslöjden

På slöjden har vi målat fågelholkar och jag hjälpte dom andra att måla. Det var ganska roligt. Dom som är klara med fågelholkarna får göra ett löv av 🍃 plywood. Jag har hämtade ett löv av trädet där ute och jag ritade sedan av lövet. Vi gick till Nisse som hjälpte oss att såga ut lövet. Sedan målade jag lövet och jag väntade att lövet skulle torka, men det hann inte torka så vi gick till lunchen. Nästa vecka så ska vi fortsätta att göra klar lövet.

Nisse har lärt oss hur använder sågen som vi använde till plywooden. Jag kan inte använda den än men jag har provat men jag blev rädd och släppte sågen så den åkte upp och ner. Det var ganska roligt att göra saker av plywood.👍🏻

Jag har tagit bilder på slöjden och gjort en film av bilderna. Se filmen här:

Av: Roula💕¨❤️

Lämna en kommentar