Zorroman och det vinnande laget

Det var en gång en hund som hette Hero. Han var den största sorten av cobberdog och det var Charlies hund 🐕. Charlie hade också en lika stor tik som hete Mila 🐕‍🦺. Dom två hade fått en kull på åtta valpar. Det var valparna Zorro, Solo, Pansar, Sylten, Jordgubben, Dixi, Hugo och Leo.

Det var dags att träna Zorro och det andra valparna. Det gick ut till hundbanan. Där hittade valparna hundgodis i tunneln och även i gräset. Zorro hade bäst nos av dom 10 hundarna. Han var bäst på allt han gjorde. Han sket när han var ute, aldrig inne som dom andra. Valparna och Charlie gick ut till trädgården. Då kastade Charlie en boll som Zorro såg. Han sprang och tog den i munnen och slängde den i handbollsmålet. Sedan började dom att spela. Charlie skapade då sporten tassboll, som handboll fast för hundar, och laget hette Zorroman. Det började att träna. Dixi blev målvakt. Zorro och Charlie blev lagkaptener. Man var fem spelar som utespelare och en målvakt. Zorro spelade som mittnia. En dag så var det final i tassboll. Zorro hade bollen, han sprang och hoppade mot målet och han gjorde mål. Zorroman vann! Dom blev värdens bästa spelare. Men i hoppet bröts hans vänstra framben …

Av: Charlie

Lämna en kommentar