Information vecka 37-38

 

5a fotografering fredag 17/9

5b fotografering onsdag 15/9

 

Fotografering elever i städråd, måltidsråd och elevråd tisdag 14/9

 

Skoljoggen för elever på Rönnen onsdag 22/9. ( efter slutförd skoljogg har vi ordinarie lektioner)

 

Information från skolsköterskan

Torsdagen den 16 september är det dags för vaccination för åk 5 mot HPV dos nr 1. Vi kommer att vaccinera under förmiddagen och håller på tills alla elever fått sitt vaccin. Skulle ditt barn vara sjukt denna dag kommer vi att erbjuda vaccin vid flera tillfällen så det är inga problem. Efter vaccinationen kommer vi att skicka med ett papper hem om vaccinationen, det är bra om ni själva fyller i i den ”gröna boken” ni fått från BVC att ditt barn fått vaccinationen så ni har alla barnets vaccinationer samlade på ett och samma ställe. Dos nr 2 kommer att ges någon gång i vår. Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er. 

Med vänlig hälsning

Carin Ahl

Skolsköterska

0582 -685409

 

Lämna en kommentar