Hälsningar från Sandra, mentor i 4B

Hej alla vårdnadshavare!

Jag har som ni kanske vet varit sjukskriven ett par veckor och min sjukskrivning har blivit förlängd då jag ännu inte mår helt bra. Jag är gravid och kommer få barn i höst. Hallsberg kommun följer de olika rekommendationerna vad gäller covid, och det är beslutat att gravida efter en viss vecka blir avstängda från arbete i och med risk för smitta. Detta innebär att jag tyvärr inte kommer komma tillbaka resten av terminen.

Fram till skolavslutningen kommer eleverna ha en vikarie. I årskurs 5 kommer eleverna få en ny lärare, som redan arbetar på skolan och är väldigt rutinerad. Jag jobbar dock fortfarande en viss procent hemifrån vilket innebär att jag skickar all planering till vikarien. Jag är även fortsatt ansvarig för kunskapsuppföljning och bedömning av eleverna. Eleverna vet att de kan kontakta mig genom mail eller teams ifall det uppstår frågor vid exempelvis inlämningsuppgifter. Har någon av er vårdnadshavare frågor kring exempelvis skolarbetet eller bedömningar så är ni välkomna att kontakta mig på sandra.tornqvist@edu.hallsberg.se

Det har varit väldigt kul att följa era barns kunskapsutveckling under årskurs 4. Eleverna har kämpat hårt och börjat ta alltmer eget ansvar. Jag vill tacka er alla för gott samarbete och trevliga utvecklingssamtal. Jag passar redan nu på önska er samtliga en välförtjänt semester som förhoppningsvis kommer kantas av värme och vila.

Med vänlig hälsning Sandra Törnqvist