Vi städade vid Volvo

I fredags gick alla treor till Volvo. Där städade vi för att få pengar och skicka till djuren som är brännskadade i Australien. En elev i varje klass fick en skräpplockarpinne. Det var Roula som hade skräpplockarpinnen i vår klass och i Åsas klass fick Emil ha den. Det var en tjej från Volvo som väntar på oss för att visa var vi skulle plocka skräp. När vi var vid Volvo var det jättemycket skräp! Roula och Emil gick till en vattenpöl och vi tog allt skräp som var i vattenpölen.
Då gick Roula till ett dike för plocka skräp. Hein Wai såg en stor cykel som var kastad i vattnet. Då kom Åsa och några av klassen för att hjälpa till att drar upp cykeln. Vi tog upp cykeln och lämnade den till de som jobbar på Volvo.
Arvid och Kevin de har hittade ett däck.
Till slut när vi skulle gå till skolan igen kom hon som jobbar på Volvo och hon tog bilder på oss. Hon har lagt ut bilderna i deras tidningen.

Av: Roula och Lo

Lämna en kommentar