Hej alla vårdnadshavare i klass 4!

Nu har det gått några veckor in på åk 4 och vi har börjat lära känna alla elever. De omständigheter som råder gör att vi inte kommer att träffas på ett föräldramöte. Om ni känner att det finns behov av att kontakta oss så gör ni det lättast genom mail: sandra.tornqvist@edu.hallsberg.se
Information:
Nästa vecka på tisdag morgon den 15/9 kommer eleverna att delta i Skoljoggen. Det innebär att eleverna kommer att springa eller gå i 60 min. Det är viktigt att tänka på bekväma skor samt kläder efter väder. Om man vill får man givetvis ta med sig en vattenflaska.
Till varje fredag (bortsett från imorgon) så har eleverna läxa i so. De får varje tisdag hem ett papper med fem begrepp som de ska träna på och kunna förklara skriftligt på ett förhör. Det märks att många av eleverna är ovana vid läxor så vi uppskattar om ni kan stötta eleverna i detta hemma.
Med vänlig hälsning
Sandra Törnqvist
Eva Boije

Lämna en kommentar