Veckoinformation v 3

Hej!

Här följer information för de kommande veckorna.

Då vi står inför att det ”kan” bli aktuellt med distansundervisning måste vi vara så förberedda. Idag har ditt barn med sig ett avtal hem som gäller för att elever ska kunna få ta med sin Ipad hem. Viktigt att alla elever får detta avtal påskrivet av er föräldrar. Finns också att ladda ner här! Avtal iPad 2020 ÅK F-6

V 4-7 kommer vi att bjuda in till utvecklingssamtal. Samtalen kommer att vara över telefon och lärare tillsammans med ditt barn kommer att ringa upp dig på meddelad tid. (Vi kommer att använda högtalare). Ni kommer få en telefon-tid under de närmaste veckorna.

Nästa fredag den 28/1 har vi avslutning med våra teman Vera ( tjejerna) och Allan (killarna) avslutningen kommer ske digitalt och representanter från Örebro universitet, Mälardalens högskola, Volvo och en annan skola kommer att finnas med på länk tillsammans med oss.

Torsdag 3/2 kommer Sydnärkenytt till oss för att göra ett reportage om Vera och Allan projektet.

Måndag 7/2 är eleverna lediga då lärarna har en utbildningsdag.:

Påminnelse:

  • Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer om Covid-19 och håll era barn hemma om de har symtom.
  • Sjuk-anmäl ditt barn med Tietoappen innan klockan 8:00!

Mvh Eva och Johan