Gotland Grand National/William

I början på tävlingen skulle vi starta två och två jag skulle starta med en kompis som jag kände.

Han tog starten men jag låg bakom han hela tiden till han kraschade. Jag var jätte nära att köra på han. Nu ligger jag etta på GGN i 65cc klassen.

Och sen hörde jag tvåan bakom mig. Jag och tvåan började precis varva folk sen kraschade jag och nu låg jag tvåa. Jag körde upp mig precis bakom ettan han hade fastnat bakom en varvare som vägrade släppa om oss. Till slut körde ettan om han och varvaren vägrade släppa om mig sen kraschade jag ut i skogen i ett träd. Nu låg tvåan långt framför mig. Sen när det var sista varvet så såg jag att någon hade fastnat i ett träd. Sen såg jag mål flaggan, snacka om lättnad. När jag kom in i mål så står min pappa, Mike Persson, Niklas Persson och Emil Berggren. Nu har jag vunnit GGN!!!!!!!!!!

 

cc logo Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0) Lars Lundqvist

Av William Marcher