Hundutställning/ Klara

Hej nu ska jag berätta om en hundutställning.

Först åkte vi till Scandichotellet men vårat rum var inte färdigt så vi gick till Ikea för det var nära. Sedan när vi hade ätit så gick vi till hotellet igen då var rummet  färdigt så vi gick in i vårat rum. Och sen gick vi ner och träffade några kompisar till mamma och sen gick vi en tipspromenad när vi var färdiga fick jag ett pussel. Sedan gick vi upp på vårat rum och lämnade pusslet och gick och köpte drickor jag tog en coola för det fanns inget annat.

När vi hade vart uppe en stund  gick vi och la oss och sov. Sen vaknade vi på morgonen och packade ihop våra grejer sen tog vi också på oss och gick och åt frukost.

Jag tog lite frukter som jag kunde ta med och äta där sen gick vi upp och hämtade våra grejer och våra hundar sen gick vi till bilen och åkte iväg till hundutställningen.

 

När vi var framme tog vi med två stolar och en bur och lite anat sen gick vi in och tog en plats sen skulle vi in i ringen så vi fixade våra hundar och sen gick vi in i ringen.

Mamma åkte ut två gånger jag var bara inte en gång jag kom på fjärde plats och fick ett excellent och så fick mamma och jag varsin kritik det stod bra grejer om min hund på den.

Sedan gick vi till mammas kompisar och då skulle mamma in i ringen igen fast med en lite större hund det gick inte jättebra. Sen gick vi och kollade lite jag köpte en mössa och så fick jag en nyckelknippa och ett litet block. Sen flyttade vi våra grejer till ett annat ställe och mammas kompisar gick först för dom viste vart det var. Sen gick jag till ett pyssel ställe där fick jag en tröja jag kunde måla på och så fick jag kritor och en pyssel bok sen svarade jag på frågor om hundar det gick inte jätte bra men sen gick jag tillbaka. Då skulle vi gå upp på läktaren och sen kollade vi på dom när dom skulle ställa upp sina hundar mamma och hennes kompisar var med och dom öppnade också luckor.

 

Och senare på kvällen åkte vi hem när vi kom hem gick vi och la oss och sov. Sen var det måndag och jag var ledig för att jag kom typ hem 23:30 så att vi kunde sova när vi vaknade åt vi frukost och sen åkte vi till Marieberg och shoppade  jag köpte en julklapp till min kusin och lite annat sen åkte vi hem.

Hejdå👋🏻

 

 

 

Av: Klara  Persson